Läger

I fredagsmorse packade jag in Lova, resväska, kudde och mig i bilen och åkte ner till Ludvika. Det var min vän Emma Forsberg som fixat med mig. Det är även hon som fotat allt från lägret. Tack!!!!
 
Vi kände lite på Lydnaden nä vi kom fram..
 
 
den var inte bra, troligtvis var hon för trött. Blev lite bus i stället.
 
 
 
Inte förrän på söndagen kändes hon som Lova igen, märktes på en gång på morgonen att hon var mer som vanligt, Jag fick lite tips och hjälp med apporteringen.
Fin vovva <3
 
 
 
Både lördag och söndag fick vi prova på spår. Det var jättekul! Matten har full sjå att hinna få på selen..
 
 
Sen var det full fart ut i spåret!!
 
 
Hon spårade fint och tydligen noga och inte brydde hon sig att två personer till gick med bakom och tittade. Matten har ju dålig koll hon ;)
 
 
Glädjen blev stor när hon hittade sin sak i spåret. Kanske inte första gången men sen när hon förstått att det var belöningen :)
 
 
Lite synd att det blev så lite lydnad men samtidigt så hade jag inte kunnat prova på så mycket spår annars. Det kommer det bli mer av, har beställt spårlina idag! :)
 
Tackar Emma, Jenny och alla Ludvikamedlemmar att jag fick chansen att vara med på lägret. Tacksam och glad Maria!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Växer..

Det är väl nästan synd att säga att det är fotpallen som är hennes och fåtöljen min...
 
 
Den här bilden är sen i slutet av maj..
 
 
Ja det var ju så här det började..
 
 
Och så här det antagligen kommer sluta ;)
 
 
 
 
 
 
 

Tävlingskurs

Nu har Lova fått sin egen tävlingsbok, en så ska man ha när man går på tävlingskurs! :)) Nu ikväll var vi in till Järvsö på vårt första kurstillfälle.
 
 
 
 
Jag är riktigt nöjd med henne. Vi tränade fritt följ, inkallning, platsliggning och tandvisning.
 
Fria följet gick hon fint i, bra kontakt. När hon blir trött, vilket går ganska fort, så hoppar och studsar hon lite mer. Så lite hopp och studs blev det.
 
Inkallning gick också bra. Jag tränade på att hon fick sitta kvar dvs inte komma. Inkallning på kort avstånd - ingångar. Och så gjorde vi två när Anita höll och jag gick långt iväg. Den första fick hon mig stöss på för hon gjorde en tvärnit på en gång och nosade.. det låg en död råtta där =/ Den andra var det full fart på men dålig ingång så klart.
 
Platsliggning gick också bra, jag stannade mest och berömde och matade med götta :) Gick iväg några meter och då stannade hon och låg fint-
 
Tandvisningen var väl det som gick sämst, tokglad och hade inte tid att visa några tänder =)
 
Jag tycker hon höll ihop ganska bra, blev lite väl trött på slutet och då blir det gräsätning.. Just nu ligger hon helt däckad här hemma.
 
Nu ska det bli spännande och se hur det går i Ludvika i helgen, hur mycket hon orkar.
 
I LIKE min hund!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0