Spår

I tisdags var jag på personalmöte och då tog jag med Lova så vi åkte på Ljusdals brukshundsklubb efter för att träna. Lite gruvsamt när jag inte varit dit på så många åt, blir ju lite blyg jag! Men jag frågade om jag fick vara med och träna med min hund som är duktig på att gå på bakbenen och göra volter i kopplet. Det fick vi. Vi blev så väl mottagen och presenterad för de flesta där. Det blev ju inte så mycket tränat exakt, satt mest och tittade på så hon fick lugna sig.
 
Här tittar hon och lär...
 
 
Idag var jag ut och la två korta spår. Krafsade med fötterna i början och gick ett spår rakt fram, la en leksak i slutet. Väntade en halvtimme och sen provade vi. Jag tyckte ju inte att hon spårade men hon hamnade ju vid leksaken. Som hon visserligen inte ägnade just nåt intresse. Jag försökte leka lite med henne, gick sisådär. Finns mycket annat smått och gott i skogen ;)
Määään, jag tror vi spårat idag...? ;))
 
Lova i Dinohundens gamla dragsele <3
 
 
 

Kattbarnmorska och kattbegravningsentreprenör...

Idag kom jag mig äntligen iväg till Järvsö för lite träning. Var lite osäkert väder men när jag kom fram så var det kanonfint! OCH supertomt, stendött, inte en kotte där.. Snopet! Tror jag måste kolla vilken dag de tränar där eller så kanske det inte är några som tränar "själv" där längre.
 
 
Men hursomhelst så gjorde det inte så mycket, lite synd på socialträningen bara. Den vanliga träningen gick bra, lite fotgående och inkallningar blev det. Sen lade vi oss mitt på plan och pilla oss i naveln och tittade upp i det blå en bra stund ;) Järvsö BHK är en av de mysigaste klubbarna jag vet!
När jag åkte hem åkte jag och tittade efter lite vägar, bland annat så åkte jag ner på Piparvallen och vägen mittemot, ååå vad härligt det är ute nu.
 
Innan jag åkte hem svängde jag in till Linus för att titta till Katten om hon fått kattungar. Under sängen låg det fyra kattungar, två döda och två som levde. En av dem var det nog på näppen att den skulle överleva för den var alldeles nedkyld men efter att jag haft den innanför tröjan ett tag och värmt upp den lade jag den till Katten i en låda så började även den att dia efter ett tag. Hoppas den överlever.
Efter att jag begravt de andra så packade jag in mammakatt med barn i bilen så fick de åka ner till min pappa för att vänta på att husse Linus kommer hem i helgen.
 
 
Nu är det bara att hoppas att de äter på i natt och tar igen sig!
 

RSS 2.0