Nervös

Har en klump i magen.. De händer för mycket i mitt liv nu! Blir bara mer och mer.. Vill bara att allt ska lugna sig så jag kan börja leva mitt liv igen.  Tycker det mesta är skit just nu faktiskt!

Men jag har i alla fall fått mitt badkar, det var på plats här när jag kom hem igår! Så nu kan jag bada i alla fall! Skönt!

Ha en bra dag!

Trötter

När jag var yngre kunde jag sova/somna till vilket oljud som helst. Det är slut på dom tiderna nu! Vaknade 4 i morse och då hörde jag att nån pratade, då var det kört! Det var inte högljutt, det är jag som är överkänslig=)  jag blir stressad på nåt sätt och då är det omöjligt att somna. Ni förstår vad kul Linus hade när jag jobbade på Charken och började 5 på mornarna... Tyst klockan 8 på kvällarna..

Igår var jag och tömde det sista i huset, fast man kommer ju på saker man glömt i alla fall. Typ foton i datorn..
Nu är det bara att hugga tag i garaget och det känns inte lika stressat.

När jag kom hem så kom snälle Ulf hit och hjälpte mig med datorn så nu har jag typ Office och så kan jag arbeta med mina foton. Han är bra han=)

Nu sitter jag och äter frukost efter en promenad med Dino runt Sunnansjö. Ska bara dammsuga av golvet och diska undan sen åker jag på jobbet.

Ha en bra dag! 

Söndag

Har haft en riktigt bra dag idag! Inte en dag som det hänt en massa på utan en dag som jag tagit det lugnt och gjort saker som jag haft lust med.

Började dan med en promenad runt kyrkan och sen en god frukost med tända ljus. Vilade lite och sen tog jag bilen och åkte ut en sväng. Jag var till Susanne Ö och tittade på hennes nya fina hus. Ska ha ett hus jag med så småningom, när jag hittar ett litet lagomt åt mig. Var även in till Johan och köpte massa ägg på vägen hem, bra det att kunna köpa färska ägg.
Sen åkte jag hem och la mig och vilade igen =)

Det enda "nyttiga" jag gjort i dag är att laga mat, gjort matlådor till i veckan. Jag har bestämt att jag ska laga så lite mat som möjligt på veckorna. Då kan jag göra annat i stället!

Nu på kvällen har jag tagit en till promenad med Dino. Man får gå mycket minsann, ovant!

Jag är nöjd med min Söndag, känner mig riktigt lugn. Annars så har det varit tungt dom senaste dagarna. Allt kommer väl ikapp plus att jag är jäkligt dålig på att stressa. Och jag känner mig stressad av att flytten inte blir klar, det skulle den kunna vara men jag har inte riktigt energin..

Känns bra med en ny vecka nu!

God natt!

Surläpp..

Men här fanns inget badkar, bara en massa flyttlådor!
Tror jag ställer ner skiten i källarn..

Bad

Å vad jag önskar att mitt badkar är hitsatt när jag kommer hem efter jobbet idag. Det är ju helg nu och det skulle vara så skönt att lägga sig i badet och slappna av. Eller ja.. lägga sig går ju inte:) Tror att det är 1,10-1,20 lång så det är till att sitta. Men det gör inget, mitt krav på lägenhet var balkong och badkar.

Ikväll hämtar jag alla lådorna som jag packade i går, så jag har lite pyssel ikväll. Men sen är det inte så mycket kvar inne i huset i alla fall. Skönt!

Ha en bra dag!


Brr..

Nu är det höst! Det är ju så jäkla kallt. Höll ju på att frysa ihjäl i morse när jag var ut med Dino. Idag ska vantarna hem från Klubbo! Stavarna åxå! Jag ska dit och packa så mycket jag bara kan ikväll och så ska Jörgen hjälpa mig att köra hit det på lördag.

Ska åka lite tidigare idag från jobbet, vi ska åka och skriva över huset på Jörgen. Det känns vemodigt men bra att det blir gjort. Det ska ju ändå göras..

Velar hit och dit om jag ska åka till Monica på fredag. Det skulle vara bra att göra nåt annat men stressen över att flytten väntar hemma.. Ja, ja det löser sig. 

Ha en bra dag!


Tungt

Idag är det inge kul.. Det är lite mycke nu, från olika håll. Tungt!

Önskar bara allt kunde vara klart..

Hundpromenader

Man är bortskämd när man har hus, då kan man bara släppa ut hunden på morgnarna och kvällarna i trägårn! Nu måste man på med kläderna och följa ut. Liksom ingen mening att klä på sig myskläderna! Kan väl tänka mig till vintern..

Fast det är riktigt kul att ha olika promenadvägar, i Fredriksfors fanns det inte många alternativ. Och ett STORT plus är att man slipper vara rädd för björn!!

På helgmorgnarna kan jag börja gå runt kyrkan igen, tycker om att stå på Norsbron titta på Dellen. Det ger mig energi!

Ha en bra dag!


Tråklådor!

Va tråkigt det är att packa upp ur flyttlådor! I början är det kul när man har plats åt sakerna och det börjar se bebott ut. Men sen när man måste fundera var man ska lägga varje sak och man börjar lägga på fel ställen för man inte har nån plats är det inge kul..

Köpte ny dammsugare idag. Jag fick köpa en bättre än den som var på rea för dom hade fått hem fel! En vit och fin! I bland har man tur!
Bra var den, när jag hade på starkaste så sög den nästan fast golvet. Det ultimata skulle vara om man bara kunde starta  den mitt på golvet och den sög i sig alla hundhår på egen hand.
Dino är lite stressad här i lägenheten märker jag, flåsar, piper lite och tappar päls. Det blir nog bättre! Annars blir han flintis...

Nu ska jag fortsätta med lådorna!

I- landsproblem

Jag har köpt en liten, liten stereo och jag hittar ingen plats att gömma den på i min lilla, lilla lägenhet!

Kom på..
om jag vore kille hade jag nog köpt en stor och den skulle nog fått stått mitt i rummet och varit snygg=)

Crea Diem

Det här var väl inte min tanke direkt.. Men nu sitter jag här och undrar var det gick fel. Jag tänkte ju vara två resten av livet..
Men nu blev det inte så och då är det lika bra att göra det bästa av det!
Nu ska jag bo in mig i min fina lilla lägenhet så den blir hemma. Det är mycket som ska in på 38 kvadrat! Det är otroligt hur mycket man samlar sig..
Jag ska lägga mer tid på att träna Dino och mig själv, det har ju inte blivit mycket av det på sista tiden.
Tänkte åxå försöka få lite tid till att blogga=)

Det här kommer att bli bra!

Skapa dagen!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0